Meewerkstage: Glamorous Goat

Tussen september 2020 en februari 2021 heb ik een UX/UI-design meewerkstage gedaan bij appbouwer Glamorous Goat. Hier ben ik uit mijn comfort zone getrokken en heb ik enorme stappen gemaakt in mijn groei als ontwerper. In deze case vind je een greep van de projecten die deze groei mogelijk hebben gemaakt!

Bedrijf
Glamorous Goat
Meewerkstage
UX/UI-Design (appdesign)
Communication & Multimedia Design
Hogeschool Rotterdam, jaar 3
Dit heb ik gedaan
Tijdens mijn stage bij Glamorous Goat kreeg ik de ruimte om actief mee te werken aan verschillende apps, van strategie -en brainstorm sessies met klanten tot wireframes, visual design, illustratie/icon design en uiteindelijk de overdracht aan de developers.

Illustraties voor nieuwe Glamorous Goat website (2020)

Toen ik kwam stagelopen zou de nieuwe website van Glamorous Goat net live gaan. Ze hebben mij gevraagd om illustraties te maken voor op deze website om hun werkwijze uit te drukken. Dit heb ik gedaan in perspectief, hier had ik nog nooit mee gewerkt en dit was dus een leuke uitdaging om mijn stage mee af te trappen.

Voedingsapp (iOS & Android)

Mijn eerste UX/UI-project bij Glamorous Goat was een voedingsapp die de gebruiker helpt om af te vallen, aan te komen of op gewicht te blijven aan de hand van hun macroprofiel. Deze app was een samenwerking tussen een klant en Glamorous Goat zelf, en mocht ik zelfstandig in elkaar zetten (of nou ja, onder toezicht van mijn stagebegeleider).
Ik heb een brainstormsessie gedaan met de klant, een userflow en wireframes opgesteld, verschillende 
feedbacksessies geleid, een visual design gemaakt voor de app en een overdracht naar development voorbereid.
Uiteindelijk werd deze app veel te groot waardoor realisatie te duur zou worden . Dat was natuurlijk jammer, maar ik heb het opgevat als een enorm leermoment; ik weet nu veel beter hoe ik onderscheid kan maken tussen essentiële funtionaliteiten (MVP) en functionaliteiten die in latere versies ook kunnen worden toegevoegd.

Stoppen met roken met hypnotherapie

Mijn eerste UX/UI-project bij Glamorous Goat was een voedingsapp die de gebruiker helpt om af te vallen, aan te komen of op gewicht te blijven aan de hand van hun macroprofiel. Deze app was een samenwerking tussen een klant en Glamorous Goat zelf, en mocht ik zelfstandig in elkaar zetten (of nou ja, onder toezicht van mijn stagebegeleider).
Ik heb een brainstormsessie gedaan met de klant, een userflow en wireframes opgesteld, verschillende 

Meer zien van het werk dat ik tijdens deze stage heb gemaakt?

Ik licht het allemaal graag verder toe onder het genot van een lekkere bak koffie. We houden het nog even spannend…

neem contact op
hello@melissawoelders.nl
KVK: 83613420
Waar wil je naartoe?
Home

Over Mij
UX/UI-Design
Illustratie
Grafisch Design
CV
Contact
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google